Damon Salvatore

12. července 2011 v 18:52 | Damon Salvatore

Damon Salvatore

1.séria


2.séria


3. séria



Starus: upír
Miesto narodenia: Florencia-Taliansko
Vek: 166-nesmrteľný
Dátum narodenia: 1844, upírom sa stal v roku 1864
Hláška Damona: Upíry sa nemôžu rozmnožovať ale radi to skúšame. Smějící se
Damon Salvatore je starší brat Stefana. Je to upír ktorý sa živí ľudskou krvou . Využíva ľudi aby sa mohol dostať k Elene a s radosťou strpčuje svojmu bratovi život. Pôsobý namyslene a arogantne a je krajší a príťažlivejší od Stefana. Zároveň je aj oveľa silnejší pretože nežuie len z krvi zvierat ako Stefan. Do Mystic falls prichádza s cieľom aby dostal svoju dávnu lásku Katherine z hrobky. Netuší však aké prekvapenie na ňho čaká ked sa tam dostane .

Ian Somerhalder


Celé meno: Ian Joseph Somerhalder
Dátum narodenia: 8.12. 1978
Miesto narodenia: Covington (Louisiana, USA)
Záujmy: jazda na koni, lyžovanie, písanie....
Rodina: je synom masérky a stavbára. Keď mal 13 rokov jeho rodičia sa rozviedli a preto žil len so svojou matkou. Jeho brat Rob je bývaly profesionálny cyklista a jeho sestra Robin je novinárka.

V desiatich rokov začal s modelingom. Pracoval pre rôznych svetovo známych návrhárov. V 17-stich začal študovať herectvo v meste New York. Jeho kariera sa začala v roku 1999, ked sa objavil vo filme Black and White.
Filmografia:
2009 - The Vampire Diaries, rola: Damon Salvatore
2007 - Tell Me You Love Me, rola: Nick
2004 - V rukách nepřítele (In Enemy Hands), rola: U.S.S. Swordfish: Danny Miller
2004 - Ztraceni (TV) (Lost), rola: Boone Carlyle
2004 - The Old Man and the Studio rola: Matt
2002 - Pravidla vášně (The Rules of Attraction), rola: Paul Denton
2001 - Dom života (Life as a House), rola: Josh
2001 - Smallville, rola: Adam Knight
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama